Göri tartók tartsunk össze!! Mikor kéne senkit nem találsz aki új mókamestert hoz életedbe, tanácsokat tudna adni!
Várom a tanácsokat, ötleteket, osszuk meg tapasztalatainkat!

Küldj fényképet kis kedvenced vidám pillanatairól, írd meg érdekes történeteit! Láthatsz a blogon pár görénytartó által készített képet, kedvencekről szóló mókás perceket! Persze az én örömgombócom sem maradhat ki! :)

Az oldalon látható fotók a szerzők kizárólagos tulajdonát képezik, engedély nélkül semmilyen más célra nem használhatóak fel.
MINDEN JOG FENNTARTVA!


A blog 2010.10.21.-én lett létrehozva.

Tanácsok

 A leglényegesebbek az oltások. Míg kedvenced nem kapta meg az első oltásokat, addig ne vidd ki a szabadba. ( 2× betegségek elleni oltás, 1× veszettség ellni oltás ) Ha jól emlékszem 2-3 hónapos kortól adhatóak.

A szeretetet nagyon igénylik. Ha nincs velük eléggé foglalkozva, ha pár napig nem veszed ki a ketrecéből képesek rá hogy depressziósok lesznek. Nem esznek, nem virgonckodnak, nem foglalkoznak semmivel, csak fekszenek. A velük való foglalkozás minimum napi 2-3 óra. Kölyök korban még több!!

 ***
***

Rongyot, vagy rongyból varrt zsákot nyugodtan tehetsz be nekik. Szeretnek betakarózni, elbújni.

 ***
***

Ha mindig az ujjadra harap, pöcköld meg az orrát jó erősen hogy érezze, és mondd neki hogy nem szabad. Némelyik görinél idő kell mire meglesz a végeredmény. De álltalában bejön. :)
Ha elég mélyen ráharapott az ujjadra, ne rántsd ki mert felszakadhat a bőr az éles fogaktól. Inkább nyomd egy kicsit beljebb a szájában az ujjad. De azért meg ne fulladjon szegény! :) Biztos hogy elengedi! :)

Alomra szoktatást a legegyszerűbb módon csinálhatod. Tedd az alomtálcába, amit mellé tojik. Ha elég értelemes a görid, elég hamar megtanulja hova is kell tojni. :)Nincsenek megjegyzések:

Hiba történt a modul működésében